Blogolj!

Mutass egy fára, megmondom, ki vagy!

Személyiségünk minden egyes döntésünkre kihat, így nem meglepő, hogy akár egy egyszerű képes játék is sokat elmondhat rólad. Készen állsz?

Válassz ki egy fát az ábráról, azután olvasd el, hogy mennyire igazak rád az alábbi állítások.

1: Nagylelkű vagy, bár csendes, de szereted az embereket, egészen addig, amíg meg nem bántanak. Fontosnak tartod az önfejlesztést és ambíciózus vagy.

2: Szórakoztató és becsületes ember vagy, lelkiismeretesen végzed a rád bízott feladatokat, törődsz másokkal, a környezetedet mindig fel tudod dobni valami izgalmas sztorival.

3: Okos vagy és megfontolt, emiatt kicsit befelé forduló, nehezen nyílsz meg, mindig próbálsz helyesen viselkedni.

4: Figyelmes vagy, jók a megérzéseid, érzelmes vagy, emiatt pedig nagyon rosszul tud esni, ha nem értenek meg.

5: Tudatos és felelősségteljes vagy, pontosan tudod, mit akarsz, emiatt pedig nem foglalkozol azzal, hogy mások mit mondanak, a saját utadat járod.

6: Kedves vagy, emiatt pedig sokan szeretnek, sok barátod van, és jó a társasági életed, figyelsz másokra és segítesz másoknak.

7: Érzékeny és megértő vagy, nyitott vagy az új dolgokra és új emberekre, jó hallgatóság vagy, kiegyensúlyozott személyiségednek köszönhetően pedig nyugodt a természeted.

8: Energikus ember vagy, aki minden jó buliban, kalandban benne van, lelkesedésednek köszönhetően pedig szórakoztató, társasági ember.

9: Optimista és szerencsés alkat vagy, mindig mindennek a jó oldalát nézed, és a lehet legtöbbet próbálod kihozni a dolgokból.

 

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/64484/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?