hirdetés
Vívó-vb: Siklósi Gergely világbajnok!
A 21 éves magyar párbajtőröző parádésan vívott egész nap, a döntőben az orosz Szergej Bida ellen 13-10-ről állt fel és nyerte meg az aranyérmet a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Blogolj!

Tudtad-e mi az? Meztelenül és közösen, de nem szex…

Úgy tűnik, nem múló divatot teremtett a meztelen jógás leány. A fiatal és igencsak szemrevaló teremtés, immáron három éve, 2015 november eleje óta posztol – jobbára önmagáról - jógás képeket, amelyeknek az a különlegessége, hogy semmilyen öltözéket nem visel.

Annak ellenére egyébként, hogy anyaszült meztelen, az intim testrészei általában egyáltalán nem látszanak. A férfiak (és nők) ettől függetlenül kedvtelve nézik a szinte művészi fotókat és ma már köze 1 millió követője van az instagram oldalán.

Az eredeti naked yoga girl

Mi több, a meztelen jógának már követői is akadtak. Egyes exkluzív jógaklubokban már csoportosan is hódolhatunk a jóga iránti szenvedélyünknek, meztelenül. A különbség csupán abban van, hogy van, ahol kizárólag csak nők számára tartanak ilyen órákat, míg vannak nyitottabb, „koedukált” órák is.

A résztvevők egyként vallják, hogy a meztelen jógában semmi erotikus nincs, mindenki a saját belső útjával van elfoglalva és meztelenség segíti a tökéletes ellazulást, a belsőre való figyelést.

Divat lett a meztelen jóga

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/63419/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?