hirdetés
Blogolj!

Ilyen egy igazán kreatív és látványos halloweeni jelmez!

A japánok mindig is híresek voltak arról, hogy kicsit furcsák, sokszor bizarrak, de ennek ellenére általában nagyon frappáns és profi dolgokkal állnak elő, legyen szó akár csak egy jelmezről.

És ha már halloween, akkor persze, hogy jelmez, ugyanis Kawasakiban megrendezték a 22. halloweeni parádét, ahol kétezer ember vonul fel mindenfélének beöltözve. Ez már önmagában is látványos - nem is csoda, hogy kb 120 ezer embert vonz évről évre -, de egy Amazing Jiro művésznevű illető hat diákjával kitűnt a tömegből, ugyanis a ők két lábon járó festményeknek "álcázták" magukat. 

A végeredményt elnézve nem is meglepő, hogy ők nyerték el az esemény fődíját, ami nagyjából 4400 dollár.

A lányok Johannes Vermer, Pablo Picasso, Vincent van Gogh, Leonardo da Vinci és Edward Munch alkotásainak öltöztek be, és felbukkan a híres/hírhedt elrontott Jézus festmény is. Az eredmény pedig lenyűgöző.

(forrás: boredpanda.com)

1
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/63350/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-02 16:48:00
Most már csak azt kellene megfejtenie valami "szagértőnek": mitől lett ez a világszenzációs hír annyira fontos, hogy bekerült a blogstar.hu oldalára, mikor már eleve a halloweenhez sincs a magyar kultúrkörnek az égvilágon semmi köze.
Mi a nyavalyáért kell nekünk a külföldieket majmolni, nincs nekünk elég "anyagunk" a hazai kultúréletünk terén, amiről cikket lehetne írni ?!
Vagy a kommunisták sok évtizedes népbutítása következtében már odáig jutottunk, hogy szégyelljük a saját ünnepeinket, és hozzá kapcsolódó események sorát is ?!
Ki a fene érti ezt ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?