Blogolj!

Ezek a naptárfotók tuti feldobják a napod!

Ha Amerikáról meg jótékonykodási naptárakcióról van szó, szinte mindenkinek a tűzoltók éves naptárja ugrik be elsőre, azonban az utóbbi években kemény "ellenfélnek" bizonyulnak a vancouveri rendőrség cuki rendőrkutyás darabjai. 

A helyi rendőrség 2009 óta veszi ki a részét a jótékonysági akciókból négylábú "kollégáik" segítségével. A máig kitartó hagyományt egy bizonyos Mike Anfield nyugalmazott őrmester kezdeményezte még a felesége emlékére, ugyanis felesége, Candy Anfield, - aki szintén rendőrségnél dolgozott, - 2004-ben elhunyt mellrákban. Így, Anfield javaslatára a naptárak eladásából befolyt összeget minden évben egy brit-kolumbiai rákellenes alapítványnak, valamint a helyi gyermekkórház javára ajánlják fel.

Az akcióval kapcsolatban Anne-Marie Clark, a vancouveri rendőrség szóvivője elmondta a Bored Pandának, hogy jelenleg 15 rendőrkutya dolgozik az egységüknél. Mindegyik alaposan ki van képezve,  feladataik között szerepel a nyomkövetés, a bizonyítékok felderítés, valamint kábítószer-, lőfegyver- és bombakeresés is. 

Most pedig lássunk egy kis ízelítőt a cuki fotókból!

(Fotók: boredpanda.com)

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/63079/pics/lead_800x600.jpg
kutya,naptár,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?