Blogolj!

Így árulja el a női ujj a szexuális irányultságot

Egy brit kutatás szerint sem a leszbikusok, sem a heteroszexuálisok nem titkolózhatnak tovább.

Fotó: pixabay.com

Mutasd az ujjad, kedves hölgyem, és megmondom, ki (vagy mi) vagy! Egy friss brit kutatás eredményei szerint az ujjak hosszából kiderülhet ugyanis a nők szexuális irányultsága.

A tudósok bebizonyították: azok a nők, akiknek a bal mutató- és gyűrűsujja eltérő hosszúságú, valószínűbb, hogy leszbikusok. Minderre egy új, kis létszámú brit kutatás alapján következtettek. Megmérték az ujjait 18 olyan női, egypetéjű, tehát azonos genetikai állományú ikerpárnak, ahol a pár egyike heteroszexuális, a másik leszbikus volt.

A nőknél a gyűrűs- és a mutatóujj jellemzően egyforma hosszú. A vizsgált ikerpárok leszbikus tagjainak azonban általában eltérő hosszúságú volt a gyűrűs- és a mutatóujja – ami tipikusan férfitulajdonság –, de csak a bal kezükön. Lehetséges, hogy ez az eltérés annak az eredménye, hogy a méhen belül több tesztoszteronnak, azaz férfihormonnak voltak kitéve – összegeztek az Essexi Egyetem kutatói.

Mivel kapcsolat van az ujjak hosszúsága és a hormonkitettség között, a kézre tekintve a szexuális irányultságról is jelzést kaphatunk.

Lányok, elő a kezeket!

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/62495/pics/lead_800x600.jpg
szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?