Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Tudtad-e, hogy mégis a méret a lényeg?

Nos, uraim, kinek jó, kinek rossz hír, de bebizonyosodott, hogy minden ellenkező állítással ellentétben mégiscsak számít az a bizonyos méret! Úgy tűnik csak álszent, avagy pc duma a hölgyek részéről, amikor nyilvánosan azt hangoztatják, hogy nem a pasik nemi szervének nagysága a legfontosabb. De bizony az!

Kanadai és ausztrál kutatók kísérlettel bizonyították be, hogy a hölgyek számára – minden ellenkező híreszteléssel szemben – számít a férfiak péniszének a mérete a párválasztáskor! Megdöbbentő, de a nők ugyanolyan fontos szempontnak tartották a péniszméretet, mint a testmagasságot.

Több mint 100, átlagosan 26 éves heteroszexuális nőt kértek fel, hogy vonzerő alapján rangsoroljanak 53 darab számítógép által generált meztelen férfiakat ábrázoló fotót. A létrehozott képeken természetesen eltérő testmagasságú, testalkatú és különböző péniszméretű férfiak „szerepeltek”. A képeken látható leghosszabb pénisz ernyedt állapotban 13 centiméter volt.

A nők által felállított rangsorból egyértelműen kiderült, hogy számukra a hosszabb nemi szervű pasik egyértelműen vonzóbbak voltak. Ez a jelenség, még az alacsonyabb, de nagyobb péniszű pasik esetében is egyértelműen megfigyelhető volt.

A kutatók szerint egyébként semmi meglepő nincs abban, hogy a nők előnyben részesítik a nagyobb pénisszel rendelkező férfiakat. Az viszont már meglepő, hogy a péniszméret legalább ugyanolyan fontos, mint a magasság. Magyarán a nagyobb péniszméret még jobban megnövelte a férfiak vonzerejét, ha magasabbak voltak.

A kutatók meglátása szerint elsősorban evolúciós okai lehetnek ennek a jelenségnek, hiszen a nagyobb péniszről a nők több gyerekre asszociálnak. 

 

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/61279/pics/lead_800x600.jpg
férfi,nő,péniszméret,szex,színes világ,tudományos kutatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?