Blogolj!

Akik a legnagyobb veszélyt jelentik számodra a neten

Persze megannyi veszélyforrás akad az interneten, az illegális cuccoktól kezdve a zaklatókig, a dark webről nem is beszélve, de jelen esetben egyszerűbb dologról van szó.

Az egyszerűbb dolog pedig a vírus, ami sajnos mindennapos bosszúság a felhasználók körében. Ezért is jobb tudni, hogy mik, illetve kik jelentenek veszélyforrást ebből a szempontból. Ez a két név pedig nem más, mint Kim Kardashian és Ruby Rose.

Kim Kardashian és Ruby Rose

A McAfee kiberbiztonsági cég az alapján állította össze az online legveszélyesebb hírességek listáját, hogy a celeb nevével kapcsolatos keresések hányszor vezetnek vírusos oldalakra.

Így derült ki, hogy Amerikában a Netflix Orange is the New Black című sikersorozatának sztárja, Ruby Rose nevére való rákeresés bizonyult a legveszélyesebbnek. A toplista további helyezettjei közé tartozik Kristin Cavallari realitysztár, Marion Cotillard színésznő, Lynda Carter, a Wonder Woman sztárja és Rose Byrne ausztrál színésznő is.    

A briteknél sem tétlenkedtek, ott Kim Kardashian neve a legfőbb veszélyforrás. Az idei brit listán a BBC News szerint az első öt helyen Kardashian után Naomi Campbell, Kourtney Kardashian, Adele és Caroline Flack áll.

A kiberbiztonsági cég a vírusos oldalak elkerülésére azt ajánlotta, hogy biztonságos, fizetős oldalakról nézzünk videókat, és csak olyan oldalakon olvassunk híreket a celebekről, amelyekben megbízunk. További védelmet jelent az applikációk és vírusirtó szoftverek rendszeres frissítése.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/60583/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?