Blogolj!

Egy varázsmozdulat, mely minden nőt a mennyekbe röpít!

Vége a gyönyör nélküli együttléteknek! Olyan trükköt mutatunk, mellyel minden lány gigaorgazmust élhet át.

A szikár szakemberek szerint a nők többsége nem képes elérni az igazi orgazmust. Szerintünk pedig ez komplett hülyeség.

Amelyik párnak mégis gondot okoz a hölgy csúcsra juttatása, annak mégis jó hírrel szolgálhatunk. Tuti tippünk van arra, hogy minden lány gigaorgazmust éljen át. Nem húzzuk tovább az idegeket, elég az izgatásból, mutatjuk a módszert.

Figyeljetek!

A férfinak a nő egyik mellét a tenyerébe kell fognia, és mialatt mellbimbóját finoman (vagy ha a partner úgy kívánja, egyre erősebben) masszírozza, hatoljon mélyen és gyengéden partnerébe. Figyeljen a csípő mozgására, és amikor már egészen betölti testével a nőét, akkor gyakoroljon önfegyelmet, és ne mozduljon meg, hanem maradjon benne mélyen, hosszú másodpercekig. Még egyszer mondjuk: mozogni nem ér!

Ehelyett az erősebbik nem kőkemény képviselője feszítse meg medencéjét, a csípőjével körözzön, és belülről masszírozza péniszével kedvese vagináját. A varázsmozdulatot még intenzívebbé változtathatja, ha tenyerét a szeméremdombra teszi, és egy enyhe nyomással kívülről is simogatni kezdi a csikló belső részét. Ha pedig még arra is tud figyelni, hogy eközben párja mellét is folyamatosan izgassa, akkor a csodás robbanás bizonyosan bekövetkezik.

Jó kísérletezést és forró perceket kívánunk nektek!

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/58488/pics/lead_800x600.jpg
orgazmus,szerelem,szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?