Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Ettől a tanártól tényleg bepisilnek a diákok!

Elképesztő dolgot talált ki egy amerikai oktató, nem is gondolnánk, hogy valakinek ilyen megfordulhat a fejében!

Egyfajta katonai kiképzőtábort csinált Tennessee-i Aspire Hanley iskolából egy bizonyos Mrs. White. A tanárnő olyan szigorú szabályrendszert vezetett be, hogy azt leginkább nem is fegyelmezésnek, hanem kínzásnak lehetne minősíteni.

A kőkemény és jéghideg matróna ugyanis a 8. osztályosoknál bevezette, hogy nincs kikéredzkedés az órákról, csakis írásos engedéllyel mehetnek a mosdóba a diákok. No, ettől a „pedagógustól” tényleg bepisilnek az ami srácok és csajok.

A szülők nem fogadták túl kedvezően a szigort: teljesen felháborodtak, amikor tudomást szereztek a tanárnő szabályaitól, miszerint minden gyerek havonta csak kétszer mehet ki az óráról. Még igazoló lapokat is kiosztott a nebulóknak. A rigorózus Mrs. White-nak az sem számít, hogy mosdóba kis- vagy nagydologra, vízért, avagy az iskolaorvoshoz szeretnének eljutni a rá bízott növendékek. Ha kihasználták a két alkalmat, akkor – így jártak...

Hogy a szabályrendszer meddig marad életben, azt nem tudni, hiszen a szülők jelzésére az iskola vizsgálatot indított abban az ügyben, hogy a tanárnő megsérti-e a gyermekek emberi méltóságát.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/58288/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?