hirdetés
Blogolj!

(18+) 2+1 szexpóz, amiért tuti hálás lesz a csajod

Íme három olyan póz, amelyeket a leghatásosabbak között tartanak számon a G-pon­t izgatásában. 

Azt ugye már mindenki nagyon jól tudja, hogy nem a méret a lényeg, hanem sokkal inkább az, hogy jól használjuk, amink van, na és persze az is, hogy minél jobban ingereljük a nő G-pontját. Ehhez pedig nem árt eltalálni a megfelelő szöget a partnereddel, amihez itt egy kis segítség. 

1. Lábak a nyakba

Ez a póz elsőre nehezebbnek tűnik, mint valójában, de azért persze némi hajlékonyságot akkor is igényel. Itt a misszionárius póz gyengédségét egyszerre tudjátok élvezni a G-pont fokozottabb izgatásával.

2. Hátulról, megemelt csípővel

Ez a póz szinte az összes ilyen jellegű listán megtalálható, ami nem is csoda, hiszen egyszerre baromi könnyi és hatásos. Ilyenkor hátulról hatolsz a nőbe, miközben ő a hasán fekszik,- ami a legfontosabb, - csípője alatt egy párnával, hogy így magasabban legyen. Ennek a trükknek köszönhetően a péniszed szinte csak azt a területet fogja izgatni, ahol könnyen a csúcsra jut.

+1: Hátulról, ülve

Ez a póz nagyon intim és nagyon izgató. Itt a női fél úgy tudja dönteni a csípőjét, hogy a lehető legnagyobb élvezetet okozza magának (na meg persze azért a partnerének is), közben pedig csiklója is könnyen elérhetővé válik egy kis extra kényeztetésre.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/58302/pics/lead_800x600.jpg
szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?