Blogolj!

Tudtad-e, hogy a muszlim országokban melyik pornó a legnépszerűbb?

MadMax

Azzal mindenki tisztában van, hogy nyugaton rengeteg pornófilmet forgatnak, a szexualitásról beszélni egyáltalán nem istenkáromlás, és senki sem lepődik meg, ha a hamburgerhez is egy meztelen nővel igyekeznek kedvet csinálni. Bezzeg az iszlám országokban már egészen más a helyzet, de nehogy naivan azt higgyük, hogy ott nem néznek pornót. A tiltott gyümölcsöt ott is nagyon szeretik. Csak egyszerűbb letagadni, hogy egyáltalán léteznek olyanok, akik nem vetik meg az efféle örömöket. Inkább szemet hunynak a dolog fölött. Szélsőséges esetekben megkorbácsolják az illetőt, vagy megkövezik. Attól függően, milyen a helyi folklór. 

Ettől persze még a muszlim országokban is bőven néznek pornót; sőt, ami azt illeti, a szexuális tartalmú online keresésekben az élmezőnyben jártak egy 2015-ös kimutatás szerint. A régióban a legtöbb Google keresés Pakisztánból érkezik, de több muszlim ország is simán megelőz jónéhány európait. Kik a legszorgosabb "kutatók" az arab világban?

Pakisztán
Egyiptom
Irán
Marokkó
India
Szaúd-Arábia
Törökország
Fülöp-szigetek

Ám amiben biztosan az élmezőnyben szerepelnek - és igen érdekes dolgokról árulkodik - az a keresőkifejezésekben keresendő. Ez alapján a pakisztániakat érdekli a legjobban az is, hogy mit lehet kezdeni a disznókkal, szamarakkal, kutyákkal, macskákkal, tehenekkel, kecskékkel, kígyókkal, majmokkal, medvékkel, elefántokkal és más élőlényekkel. Igen, szexuális értelemben.

A legfurább kereséseket mégis talán Szaúd-Arábia tudhatja a magáénak. A Google tanúsága szerint őket az érdekli a legjobban, hogy mihez kezdhet egymással egy férfi és egy róka. Vizuális típusok most komoly hátrányban.

Címkék: Tudtad-e?
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/58239/pics/lead_800x600.jpg
Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?