Blogolj!

Tantárgyat akar csinálni az önkielégítésből

Szokás mondani, hogy a világ megérett a pusztulásra. Ez talán túlzás, de hogy valami rosszul van bekötve az tuti.

Az ember gyanútlanul rámegy a 24.hu-ra és olyan dolgokkal szembesül, hogy le a kalappal. Itt van egy „brit tudós”, nevezett Nadia Bokody – nem lehet, hogy magyar származású? –, aki olyan dolgokat mond, hogy az ember esze megáll. Az Angliában világhírű újságíró, önjelölt szexológus most például arról beszélt a The Morning című műsorban, hogy iskolában kellene tanítani a maszturbálását. 

Az ember még véletlenül sem szeretné elviccelni ezt a témát, mert Bokody is komolyan gondolta, de hát azért csak nem hagy nyugodni a gondolat, hogy az önkielégítéssel kapcsolatban eddig azért senki sem panaszkodott az oktatás hiányára. Meg ugye ez az egész fura lenne, hiszen nem könnyű elképzelni a tanmenetet, különös tekintettel az elmélet és a gyakorlat tekintetében. Mondjuk a gyakorlati órák biztos vidám hangulatban telnének. 

Na félre a (gyenge) humort, nézzük inkább miket mondott Bokody a műsorban. Először is azt, hogy 11 éves korban kellene elkezdeni a tantárgy oktatását, vagyis úgy ötödik osztályban. De szerinte ez nem korai, mert a fiatalok úgyis egyre korábban érdeklődnek a téma iránt. A „brit tudós” amúgy leginkább a nők önkielégítéséről beszélt, mert szerinte a fiúk képben vannak.

Nehéz elvonatkoztatni attól, hogy első ránézésre Nadia Bokody is nő valahol, vagyis úgy tűnik a saját problémáit akarja kivetíteni a brit társadalomra. Valami neki nem mehet, vagy nem sikerülhetett valamikor, így ezzel az agymenéssel próbálkozik. Ezzel persze azt bizonyítja csak, hogy ha nem is érett meg a világ a pusztulásra, azért a vég közeledik. 

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/58172/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?