Blogolj!

Ez az a város, ahol szabad a nyilvános szex!

Pintér M. Lajos

Mondjuk a magyar pároknak messzire kell utazniuk, ha ki akarják próbálni a vadítóan izgalmas utcai romantikázást.

Tudtátok-e, hogy van egy város, ahol mostantól bárki nyilvánosan szeretkezhet a szabadban, az utcán, a közterületen? Azaz indulhat a csintalan csókcsata, majd jöhet a döngetés: itt elmarad a büntetés!

Rossz hír a merész magyar pároknak, hogy nem idehaza található ez a település, ráadásul még csak nem is Európában, hanem egy távoli földrészen. Mexikó második legnagyobb városa, Guadalajara vezetése volt olyan liberálisan engedékeny, hogy lehetővé tette: szabad nyilvánosan szexelni, ha ez senkit sem zavar. A rendőrök csak akkor lépnek közbe, ha bejelentés érkezik a légyottról, vagy gyerekek vannak veszélyben.

Az intézkedéssel egyébként nem elsősorban a vakmerő, az extrém dolgokra és helyekre izguló szerelmeseknek akartak egyébként kedvezni az elöljárók, hanem a rendőri zsarolások ellen kívántak fellépni. Miért? Mert az eddig nyilvánosan szexelő párokat a rendőrök büntetés helyett inkább megzsarolták, hogy ha nem fizetnek nekik, akkor börtönbe küldik őket. A döntés értelmében viszont ezentúl csak akkor állíthatják le (elő) a nyilvánosan szexelő párokat, ha állampolgári bejelentés érkezik az együttlét miatt, vagy ha kiskorúakat veszélyeztet, esetleg más jogsértéssel együtt jár az aktus.

Szóval, kísérletezni vágyó magyar szerelmesek, térképet elő, az úti cél: Guadalajara!

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/58145/pics/lead_800x600.jpg
szerelem,szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?