Blogolj!

(18+) 4+1 szexpóz, amivel garantált az orgazmus

Ezzel az 5 szex­póz­zal mindkét fél számára garantált az igazi csúcs­gyö­nyör, az viszont már nem, hogy másnap senkinek sem lesz izomláza, de hát ez ilyen esetben mellékes is. 

1. Andromakhé

Az intim lovaglópózban teljes mértékben női fél irányít: ő határozza meg a behatolás mélységét, a ritmust és a tempót, miközben folyamatosan tarthatjátok a szemkontaktust.

2. A híd

Ez a póz amellett, hogy az egyik legintimebb pozitúra, egyben legnagyobb kéjmenet a nő számára, ugyanis itt teljesen át tudja adni magát a férfinak. Ennél a felállásnál férfi nagy hozzáférést kap a hüvelyhez és ő kontrollálja a nőt. Másik nagy előnye, hogy a mély behatolás mellett még klitorisz is kényeztetést kap. Na persze másnap még egy jó kis izomláz is kísérheti a gyönyörteli éjszakát.

3. Lappangó tigris

A lappangó tigris egy az igazi orgazmusvadász szexpóz, ugyanis amíg hátulról szorosan behatolsz a partneredbe, és a G-pontját stimulálod, addig az öle alá helyezett párna, vagy akár saját maga izgathatja a csiklóját, így olyan multiorgazmusban lehet része, mint még soha. 

4. Összefonódva 

Ismét egy olyan helyzet, ahol végig tudjátok tartania a szemkontaktust, és ahol a nő irányít, így a kirobbanó gyönyör itt is garantált. Itt a behatolás élvezete mellett a nőnek arra is van lehetősége, hogy a csiklóját a férfi combjához dörzsölje ezzel még jobban fokozva a dolgokat.

+1: Lótusz

Szintén egy nagyon bensőséges pozitúra: itt a férfi törökülésben foglal helyet, partnere pedig ráül, majd irányítja a mozgást. A legjobb ebben a pózban az, hogy itt nagy felületen érintkezik egymással a testetek, ha pedig a csúcs pillanatában a női fél még finoman hátra is dől, garantált a még nagyobb élvezet. 

(Fotók: Pinterest)

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/57800/pics/lead_800x600.jpg
szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?