Blogolj!

Te is fantáziálsz másról szex közben?

Nem biztos, hogy jól teszed, sokak szerint ugyanis ez is a megcsalás egyik formája...

Eltérnek a vélemények arról, hogy egy párkapcsolatban vagy házasságban mi számít hűtlenségnek, megcsalásnak. Nem teljesen egyértelműek a határok, ezért legjobb, ha a partnerek megbeszélik, mi az, ami szerintük még tolerálható a monogám viszony keretei között, és mi az, ami nem.

Jó, ha tudjátok, az esetek többségében egy „mással” elcsattantott csók, egy titkos szexuális aktus már jóval több annál, mint ami még – esetleg – belefér. Az ezekből fakadó érzelmi kötődésről pedig már ne is beszéljünk...

Egy félrelépőknek szóló társkereső nemrégiben széles körű felmérésben kérdezte a nőket és a férfiakat, mit minősítenek félrelépésnek. Abban mindenki egyetértett, hogy mindenképpen megcsalásnak számít, amikor valaki nem a partnerével létesít szexuális kapcsolatot. Ennél is rosszabbnak tartják a válaszadók, ha az alkalmi szexhez mély érzelmi kötődés is társul. Ilyenkor már szinte el is veszett az eredeti kapcsolat.

Érdekesség viszont, hogy a felmérésben részt vevők csaknem ötöde úgy véli, az is hűtlenség, ha másról fantáziálunk, amikor a párunkkal szeretkezünk. No de ki ne fantáziált volna már másról szex közben? Javasoljuk, beszéljétek meg szerelmetekkel, mit gondol erről, nehogy aztán ezen a banánhéjon csússzon el a románc!

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/57756/pics/lead_800x600.jpg
fantázia,szerelem,szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?