hirdetés
Vívó-vb: Siklósi Gergely világbajnok!
A 21 éves magyar párbajtőröző parádésan vívott egész nap, a döntőben az orosz Szergej Bida ellen 13-10-ről állt fel és nyerte meg az aranyérmet a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Blogolj!

Magyar lehet a legjobb európai street food?

Végre ez is megtörtént: Magyarország idén először indul a European Street Food Awardson. Ha te is szereted a hazai street food felhozatalt, akkor szavazz, ugyanis a következő napokban a szakmai zsűri mellett a közönség jó ízlésére is számítanak a versenyzők.

A European Street Food Awardsot neves újságírók, séfek és rendezvényesek hívtak életre, napjainkra pedig már mintegy 15 ország képviseletében jelenleg és az egyik legmenőbb és legnagyobb street food versennyé vált. Idén pedig először ehhez mi, magyarok is becsatlakozunk! - számolt be róla a Forbes. 

A hazai előválogatóra, díj fejében augusztus 31-ig lehet jelentkezni hét különböző kategóriában, melyek között megtalálható vegán, desszert, húsimádó, hamburger/szendvics, magyaros, nemzetközi, pizza csoport is. Ezt követően egy héten keresztül, szeptember 1-7. között zajlik majd a közönségszavazás, és ezzel párhuzamosan  a szakmai zsűri is teszteli és véleményezi az indulókat.

Végül az összesítés alapján derül majd ki, hogy ki lesz az összetett győztes, aki az európai döntőben, a street food fővárosában, Berlinben képviseli majd hazánkat.

A háromfős zsűrit Papp Regina, a Welovebudapest.com főszerkesztője, Bánlaki D. Stella, a Forbes főmunkatársa, és Susánszky Ádám, a Zing Burger és a Karaván street food udvar társtulajdonosa, egyben a Hungarian Street Food Awards szervezője alkotják.

Azok sem távoznak üres kézzel, akik nem nyerték el az abszolút győztesnek járó jutalmat, ugyanis összesen tíz díjat osztanak majd ki: díjazzák majd többek között a legtöbb közönségszavazatot kapó egységet, és a legszebb magyar food truckot is

A „Legjobb Magyar Street Food 2018” cím győztese pedig 250 000 forinttal lesz gazdagabb, ezt  azonban kizárólag a European Street Food Awards döntőjében való részvételre használhatja majd fel, amelyre szeptember 28-29 kerül majd sor Berlinben.

(Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest)

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/57641/pics/lead_800x600.jpg
street food,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?