Blogolj!

Így tarthatod titokban a füllentéseidet!

Eláruljuk neked, mi a hazugság hat holtbiztos jele. Ha ezekre odafigyelsz, megúszhatod lebukás nélkül. Persze még jobb, ha mindig igazat mondasz!

Az igazgat, csakis az igazat! Mindig, minden körülmények között. No de mi a helyzet a kegyes hazugságokkal? Te amúgy kibírod, hogy soha ne verj át másokat? Legalább egy pici lódítás, nemde?

Bizony-bizony, az átlagember naponta egy-két alkalommal füllent – ezt igazolják friss kutatások. Ha le akarod leplezni a másikat, vagy el akarod leplezni a saját „pontatlanságaidat”, nem árt tisztában lenni a hazugság hat holtbiztos jelével. Mutatjuk, mik ezek!

1, Aki igazat mond, ösztönösen balra néz, aki hazudik, az jobbra.

2, Ha valaki szinte mereven, erőltetve, pislogás nélkül próbálja tartani a szemkontaktust, nehogy valami rosszat feltételezzünk róla, az minden bizonnyal hazudik. Különösen, ha közben nem őszintén, hanem színlelten mosolyog, a szája sarka lefelé görbül.

3, A hazug ember jellemzően a normálisnál magasabb hangon és hadarva beszél.

4, Aki hazudik, azon megjelennek a fokozott stresszreakciók jelei, az izzadás, a megfeszült arcizmok, a kitágult orrlyukak, a szák nyalogatása.

5, Az izgágaság csalhatatlan jel! Ne nagyon higgy annak, aki beszélgetés közben az átlagosnál többször nyúl a hajához, arcához, netán furán vakarózni kezd.

6, Végezetül aki folyamatosan azt ismételgeti, hogy „esküszik”, „őszintén szólva”, „hogy teljesen őszinte legyek”, arról joggal feltételezheted, hogy nem mond igazat.

Sok szerencsét kívánunk!

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/57491/pics/lead_800x600.jpg
hazugság,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?