Blogolj!

Tuti tippek a termékenységed növeléséhez!

Eláruljuk, mi az, amivel a legnagyobb örömöt szerezheted a kedvesednek. Nem is gondoltad volna, hogy a laptopod a kulcs!

Gyermekáldásra vágytok? Babaprojekten „dolgoztok”? Férfitársaink, eláruljuk, mivel szerezhetitek a legnagyobb örömöt a kedveseteknek!

A nemzőképességetek biztosítása bizony kulcsfontosságú a felgyorsult, szintetikus anyagokkal, stresszel és környezeti ártalmakkal terhelt 21. századi világban. A Loyola Egyetem kutatásai pedig azt is igazolták, hogy terméketlenebbek lesznek azok a férfiak, akik gyakran tartják az ölükben a laptopot. A meleg ugyanis árt a nemi szervnek, pontosabban a nemzőképességnek.

A bizonyítékok nem hazudnak. Egyértelműen kiderült, hogy a tartós, állandó meleg sokkal inkább rontja a sperma minőségét, mint a dohányzás, az alkohol vagy a szteroidok.

Az ölben tartott munkaeszköz pedig kétségtelenül folyamatosan melegszik, és a hő alaposan visszaveti a spermaképződést. A herék ugyanis azért helyezkednek el a testen kívül, mert működésükhöz alacsonyabb hőmérséklet az ideális – nagyjából két Celsius-fokkal hidegebb kell nekik, mint a test többi részének. Ezért aztán sürgősen rántsuk ki ölünkből a laptopot! – javasolják az erősebbik nem képviselőinek a szakértők.

További tuti tippjeink a témában: a szerelmüket megtermékenyíteni óhajtó urak kerüljék a szaunázást, a forró fürdőt, az egyéb, melegítő hatású közegeket, lehetőség szerint ne izzasszák meg a kincses golyóbisokat, és éppen ezért ne is üldögéljenek összezárt combokkal!

Ezt követően nincs más hátra, mint a közös intim élvezet, és a siker nem marad el!

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/57396/pics/lead_800x600.jpg
szerelem,szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?