Blogolj!

Tudtad-e, hogy ki ma a világ legjobban fizetett színésznője?

Ragnar Volarus

1,5 milliárd forint. Ennyi volt tegnap az ötös lottó telitalálatának a nyereménye. Szép summa, legtöbbünk talán ha háromszor, négyszer újjászületne, és csak dolgozna, talán össze tudni gürizni ennyit. Nem úgy Hollywoodban, ahol jó érzékkel válogatott szerepekkel a magyar ötöslottó főnyereményének tízszeresét is meg lehet keresni egy évben!

Scarlett Johannson, mások mellett a Marvel filmstúdió Bosszúállók-sorozatának Fekete Özvegye 40,5 millió dollár (azaz 11,5 milliárd forint) adózás előtti bevételre tett szert 2017 júniusa és 2018 júniusa között az amerikai Forbes becslése szerint. A 33 éves színésznő, aki 2017-es bevételeinek megnégyszerezésével taszította le tavalyi trónjáról Emma Stone-t, a szuperhősmozi negyedik epizódjában is visszatér a mozivászonra 2019-ben.

Elképesztő számok, ezzel ma ő a világ legjobban fizetett színésznője.

Angelina Jolie-nak sem kell azért megnéznie a közértben az árcímkéket, 28 millió dollárral a dobogó második fokára ért fel. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő visszatérése a listára elsősorban a Demóna című családi film második részéért kapott gázsijának köszönhető.

Harmadik helyen végzett a népszerű Jennifer Aniston 19,5 millió dollárral. A sztár bevételeinek döntő hányadát a reklámszerződéseiből befolyó összegek teszik ki. Aniston bevételei várhatóan jövőre szöknek egekbe, amikor az Apple cég drámasorozatának forgatását elkezdik. Negyedik lett Jennifer Lawrence, akinek két legutóbbi filmje, az Anyám! és a Vörös veréb ugyan nem teljesített jól a mozikban, de még így is elég volt az előkelő pozícióra, míg a lista ötödik helyén álló Reese Witherspoon (16,5 millió dollár)áll.

A Forbes-toplista tízes élmezőnyébe jutott továbbá Mila Kunis, Julia Roberts, Cate Blanchett, Melissa McCarthy és Gal Gadot.

A lista első tíz helyezettje összesen 186 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert a vizsgált időszakban, ami 16 százalékkal haladja meg a 2017-es évben elért 172,5 millió dollárt.
    

 

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/57197/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?