Blogolj!

Emlékeztek még az M1 részeg riporterére?

Bencze Péter a 2017-es bajai halfőzőn alkotott maradandót. Eláruljuk, mi lett a sorsa!

Bencze Péter, az M1 riportere akkor szerzett – kétes – hírnevet magának, amikor egyéni stílusban jelentkezett be élőben a köztévében a 2017-es Bajai Halfőző Fesztiválról. Ordított a tagról, hogy bő folyadékkal öblíti a halat az összeröffenésen, és mivel enyhén szólva is spiccesen bizonyult a „live”, kollégái kisvártatva lekeverték a kalandort.

Az ügyben kőkemény vizsgálat indult, és a médiaceleb pár nap múlva nyilvánosan kért elnézést a tévénézőktől és kollégáitól. A hivatalos (be)”jelentés szerint Bencze a balhé hetében vírusos fertőzéssel küzdött, és erre szedett gyógyszereket, még a fesztivál napján is, ahol azonban rátukmáltak egy pohár pálinkát. Először nem akarta elfogadni, végül mert nem akarta megsérteni a kínálókat, így nagy duzzogva legurította a szeszt. Arról azonban sajna teljesen megfeledkezett, hogy aznap is bevett gyógyszert. A tűző meleg és a fortyogó bográcsok, valamint a gyógyszerre ivott alkohol fejbe vágták, és elsötétült a kép.

Szokott ez így lenni, ugyebár...

A nép szíve megesett egyszerű fián, sokak követelték, ne merészeljenek útilaput kötni a riport talpára. A közmédia végül nem is hagyta őt az út szélén, három hónapra száműzték a Híradóból, de aztán visszatérhetett.

Sőt, jó magaviseletére tekintettel a Comeback Kid 2018-ban újra tudósíthatott a Bajai Halfőző Fesztiválról. Azt nem tudjuk, ezúttal visszautasította-e a séfek visszautasíthatatlan páleszait...

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/57105/pics/lead_800x600.jpg
alkohol,Bencze Péter,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?