Blogolj!

Egy hang, amitől orgazmusuk lesz a nőknek?

Állítólag létezik egy specifikus hangfrekvencia, ami képes arra, hogy orgazmusig juttassa a nőket bármiféle fizikai izgatás nélkül. Nos, ez a teória nem új keletű és elég sokan vannak, akik szkeptikusak a dolgot illetően, ami nem is csoda, hiszen tényekről nem sokat hallani. 

A dolog még a ’70-es évekre nyúlik vissza, amikor is egy bizony Craig Huxley illető megalkotott egy Blaster Beam névre keresztelt eszközt, ami állítólag könnyedén eljuttatja a nőket a csúcsra, és ha az még mindig nem lenne elég, még az 1979-es, Star Trek: A mozifilm soundtrackjéhez is felhasználták.

A feltaláló szerint a forradalmi szerkezete a csakrák stimulálásával ér az örömérzetet, amit Huxley állítása szerint már számtalan nő meg is köszönt neki. 

via GIPHY

A titok nyitja, hogy ennek a "mágikus" hangnak nagyon mélynek kell lennie – mélyebbnek, mint a zongora legmélyebb hangja, ami a feltaláló szerint leginkább egy bálna hangjához hasonlítható. Szerinte ugyanis minél mélyebb ez a hang, a rezgések is annál jobban kifejtik a hatásukat, így még valószínűbb az orgazmus bekövetkezése.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/56891/pics/lead_800x600.jpg
orgazmus,szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?