Blogolj!

Tényleg nagyobb a szőrös nők önbizalma?

Rém furcsa, de akadnak olyan csajok, akik szembemennek a szépségideállal, és nem vesznek a kezükbe borotvát vagy gyantát. Na jó, eláruljuk, ők is tesznek néhanapján kivételt...

A 22 éves egyetemistát, Jasmin Gasimovát 10 éves korában osztálytársai kezdték el csúfolni, mert „bajsza nőtt”. A lány annyira szégyellte magát a dús szőre miatt, hogy ijedtében még a hasát is borotválta, nehogy szó érje a ház elejét. Majd elhatározta, feladja a kilátástalan küzdelmet mind a szőrőserdő, mint a pajzán kamaszpoénokkal szemben.

Jasmin Gasimova máig nem adta fel elveit, és szúrósan szépíttet, nem borotválkozik, nem gyantáztat. Becsüli a bundáját. A lába, a hónalja és a szemérme is olyan természetes, hogy azt ősanyáink is megirigyelhetnék. Azt üzeni követőinek: a szőrös nő igenis szexi és szabad.

No jó, egy bulvárlapnak azért elismerte, a pasifogós időszakaiban azért belefér a (szőr)kivétel, ami erősíti a szabályt. Ha strandolni támad kedve, vagy meg akar nyerni magának valakit akár csak egyetlen forró (csupasz) éjszakára, akkor nemcsak hónaljban és lábtájékon, de még a legintimebb tájékon is rendet vág.

Lehet, hogy ettől még nagyobb lesz az önbizalma?

1
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/56815/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Lajos 2018-08-12 15:41:09
Hát engem zavar a csupaszság! Olyan, mint ha egy csecsemő lenne. Pedofilként biztosan másként vélekednék, de abszolút egészséges vagyok! Aminek szőrösnek kell lennie, az legyen szőrös. Így természetes.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?