Blogolj!

Van, ahol nem szórakoznak a rendőrök, ha kuytákról van szó

A szlovén rendőrség elvette a kutyákat attól a svájci turistától, aki hetek óta azzal borzolja a kedélyeket Koperben, hogy az autójában hagyja állatait a nagy hőségben.

A 46 éves svájci nő három kutyáját hétfőn Koperben vették el, miután sokadik alkalommal hívták ki a rendőröket aggódó állampolgárok. Kiszabtak rá továbbá 800 euró (255 ezer forint) bírságot, miután a múlt héten a helyszínen kifizetett egy másik, 1105 eurós (353 ezer forint) pénzbüntetést.

Az előző bírságot azért szabták ki rá, mert szidalmazta egy vendéglátóhely alkalmazottait és a járókelőket, akik figyelmeztették a forró autóban hagyott kutyákra és nem működött együtt a kihívott rendőrökkel, sőt őket is sértegette, így azok végül kényszerítő eszközt alkalmaztak.

A nő először július 13-án hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy a koperi vasútállomás előtt hagyta az autóban a kutyákat és azóta több alkalommal is botrányt okozott viselkedésével.

Bár az autó ablakait résnyire kinyitotta, olykor vizet is hagyott a kocsiban az állatoknak, sőt a legutóbbi incidens alkalmával, hétfőn már árnyékban tette le az autóját, a rendőrök "visszaeső elkövetőnek" minősítették, ezért elvették tőle az állatait.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/56736/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?