Blogolj!

Átlagon felüli az intelligenciád? Most megtudhatod!

Mindenkinek van egyfajta elképzelése arról, hogy milyen egy intelligens ember. Ilyenkor csupa pozitív jelzőkkel illetjük az adott személyt, de a tudomány bizony nem teljesen erre a megállapításra jutott, amikor az átlagon felüli intelligenciával rendelkező személyeket vizsgálta.

Elég pár jellemzőt átfutni ahhoz, hogy megtudd, te mennyire vagy intelligens.

Nem követed nagyon a hagyományokat

Rugalmasabban kezeled a tradíciókat, mint mások. A merev szabályok betartása nem igazán a te asztalod, ez pedig nyitottságot jelent.

Szeretsz egyedül lenni

Nem kell megijedni az egyedülléttől, sokszor igazán jól tud esni, és hasznos is. Sőt, sajnos tévhit az, hogy az aktív társadalmi élet boldogabbá tesz.

Rendetlen vagy

Nem raksz rendet, mert úgyis tudod, mi hol van? Átlátsz a káoszon? A túlzott rend sokszor felesleges? Akkor valószínűleg átlagon felüli az intelligenciád.

Sokszor csapongsz

A gondolataid csak úgy cikáznak és sokáig nem tudsz egy dologra figyelni? Semmi gond, a kreatív elme már csak ilyen, a lényeg, hogy valami hasznos dolgon agyalj.

Aggodalmaskodó vagy

Ez persze sokszor fárasztó és megnehezíti a dolgodat, de vigasztaljon a tény, hogy azok aggódnak többet, akik tájékozottabbak, átlátják a történéseket maguk körül.

Sokszor káromkodsz és „bagoly típus” vagy

Nem gondolnád, hogy a káromkodás és a későn fekvés is lehetnek a magas intelligencia jelei, ugye? Pedig így van! Rossz szokásokként kezeljük e két dolgot, de a pszichológusoknak hála, már lehet hivatkozni az intelligenciára.

Lusta vagy

Ez sem épp egy pozitív dolog, de ezentúl fellélegezhetsz ha igaz rád a lustaság. Ez egy bizonyos tevékenység mellett való elköteleződés hiánya, ami azt jelenti, hogy valószínűleg gondolkoztál, mégpedig azon, hogy érdemes-e elvégezni az adott dolgot. Ha pedig sokszor elmerengsz ezen, akkor bizony átlagon felüli az intelligenciád is.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/56657/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?