Blogolj!

12 perc féktelen tiniszex (videó)

Tudtad-e? Nincs határ, nincs kontroll, nincs logika: csak eszméletvesztéses, öntudatlan, bódult dugás piafürdőben és füstfelhőben.

Mit aggódsz? Elmész bulizni, vedelsz, felszedsz egy csajt, aztán megdugod. Vagy egy srácot. Vagy mindkettőt! Hogy a szüleid ott alszanak mellettetek a másik szobában? Kit izgat? Mindenki tudja, hogy valaki(k) dugnak, és valaki(ket) megdugnak.

Matt Lambert kamerája az alábbi alig 12 perces videóban bevezet a nyugati(?) tinédzserek kevéssé intim, annál inkább agresszív, alkoholittas és füstfelhős világába. Nincs határ, nincs kontroll, nincs menekvés. A szexuális fantáziák, az orgazmusüldözés és az agresszivitás mindent felülírnak, a szabadosság minden minőségben tolerálja a mindenki mindenkivel "mesterhármas" vagy tágabb gruppen (egészséges gondolkodású felnőtt számára amúgy lankasztó) felállását.

A képkocák megmutatják, hogyan gondolkodnak a fiatalok a piáról, a szexről és a kontrollvesztésről, és mitől óvjuk meg gyermekeinket, ha azt szeretnénk, hogy normális szerelmi (szexuális) életük legyen...

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/56660/pics/lead_800x600.jpg
szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?