Blogolj!

5 meglepő tény a melltartóról

A hétköznapok része, aminek használata az ókorig nyúlik vissza. Típusa, formája, szorosan összefüggött a nők társadalmi helyzetével és természetesen a divattal. Sokféle és fajta létezik belőle, de vajon ezeket az apróságokat tudod róla?

Váll helyett hát

Azon aggódsz, hogy a melltartó pántjai nem tartanak eléggé és esetleg elszakad a melltartó? Ne tedd, inkább a hátpántra figyelj, az „dolgozik” a legtöbbet.

Számmisztika

Neked mennyi van? Jó, ciciből kettő, de cicifixből? Mert a nők szeretnek mindenféle alkalomra és ruhadarabhoz venni egyet, de már előre tudják, hogy úgysem fogják hordani őket. Így általában egy nőnek kilenc melltartója van, de abból bizony csak hármat hord rendszeresen.

A méret a lényeg!

A nők általában nem tudják, hogy milyen méretű melltartó kell nekik. Ez sokszor szembeötlő, ahogy a statisztika is: a hölgyek 64 %-a rossz méretű melltartót hord.

Kell a kikapcs!

Nem hinnéd, de a melltartónak is kell a szusszanás. Két egymást követő nap nem ajánlatos hordani egy darabot, mert a rugalmas anyagoknak egy nap relax kell, hogy tökéletesen működjenek a továbbiakban is.

Gyors búcsú

A fent említett statisztikai adatok alapján elég gyakran hordják ugyanazt a melltartót a nők, és elég kevés típust is cserélgetnek. Ezek szerint pedig egy ilyen darab nagyjából kb csak egy-másfél évig marad jó állapotban. Könnyen meg lehet állapítani, hogy mikor jön el a könnyes búcsú ideje: amikor már mindenhol megnyúlik, viszont nem gazdája fogyott ki belőle, hanem sajnos a melltartó ment tönkre.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/56488/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?