hirdetés
Vívó-vb: Siklósi Gergely világbajnok!
A 21 éves magyar párbajtőröző parádésan vívott egész nap, a döntőben az orosz Szergej Bida ellen 13-10-ről állt fel és nyerte meg az aranyérmet a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Blogolj!

Tudtad-e, hogy nem is olyan klassz a vízben szexelni?

  

 

Valószínűleg sokunk fantáziájában szerepel a vízben való szex. Valóban vonzó és különleges lehet, ilyenkor nyáron ráadásul kifejezetten aktuális is, azonban nem veszélytelen a dolog. Vanessa Martin szexuálterapeuta arra hívja fel a figyelmet, hogy miért is nem annyira jó ötlet ez a valóságban.

 

Lássuk a tanácsait:

 

Keress kapaszkodót

Ez az egyik legtrükkösebb dolog, találni egy stabil támpontot, ami lehetővé teszi a férfi számára a behatolást és a mozgást. Klassz dolog súlytalanul lebegni a vízben, de az egyesülés szempontjából kifejezetten hátrány. Szóval segítenek a lépcsőfokok vagy a korlát, esetleg maradjunk ott, ahol még leér a lábunk. Legalábbis a pasié, ugye...

 

Csak óvatosan a gumival

 

Ha másképp nem védekeztek, akkor szükség lehet rá, a legtöbb óvszer alkalmas is az ilyenfajta élményhez, de egyrészt a víztől könnyen lecsúszhat, másrészt a medencékben használt klóros víz károsíthatja az anyagukat. Nyilván mindkettő nem kívánt „áldáshoz” vezethet. A kemikáliákkal szemben a poliuretán anyagú kondom jobban ellenáll, mint a hagyományos latex.

 

 

Még rosszabb a helyzet a meleg vízzel. A klóron kívül a meleg is károsíthatja az óvszert, nem véletlen mondják, hogy sose tartsd a pénztárcádban.

  

A sikosítás

Azt hinnéd, hogy a víz nagyban segíti a kérdést, de sajnos pont ellenkezőleg, kiszárítja, kimossa a hüvelyt. Szóval gondoskodj sikosítóról, mégpedig elsősorban szilikonosról, ugyanis a víz alapúak feloldódnak, a olajosakat pedig nem fogod tudni könnyen eltávolítani a medencéből.

 

Higiéniai kérdések

A víz alatti szex miatt baktériumok és kemikáliák kerülhetnek a hüvelybe vagy bármelyikőtök húgycsövébe. Ez jobb esetben csak kellemetlen, irritáló érzés, rosszabb esetben komoly fertőzéshez vezethet. Mindenesetre pisiljünk az aktus után, igyunk rengeteg vizet és fontoljuk meg valamiféle recept nélkül kapható húgyúti fertőzés elleni szer beszerzését.

 

Forró vizes medencék

Ezekben szinte mindig vannak ülőfelületek, ez könnyebbség, a fúvókák pedig extra stimulációval szolgálhatnak, de sose irányítsuk a vízsugarat közvetlenül a hüvelybe. A forróság miatt azonban fennáll a túlhevülés, a hőguta veszélye, szóval inkább legyen egy gyors menet.

 

Tengervíz, tavak 

A tengervíz a sótartalma miatt nem tesz jót a nők legérzékenyebb testrészének. Az állóvizekben pedig rengeteg a baci, amik mindkét nem húgyutaira veszélyesek. 

  

Jó a kád vagy a zuhanyzó is

Persze kevésbé különleges élmény, mint a tengerben vagy a Balcsiban, viszont nem kell tartani a lebukástól, a kemikáliáktól, sem pedig a nehezen eltávolítható sikosítótól, sőt, kapaszkodó is akad.

 

Hanyagold az anális örömöket

Bár sokkal tisztább „tevékenység”, mint legtöbben gondolják, de mégsem teljesen és nem nagyon szeretnénk nyomokat hátrahagyni a medencében, ugye... Sajátban sem, hát még máséban vagy közösben... 

 

Maradjunk az előjátéknál

Nem csak közösüléssel elégíthetjük ki a partnerünket, ráadásul az „előjáték” sokkal izgalmasabb is lehet akár, mint a behatolás. Fektessük például párunkat egy ringatózó gumimatrac szélére vagy használjuk a kezeinket a víz alatt, miközben más felnőttek (nem gyerekek!!) tőlünk nem messze lubickolnak... És akkor még nem is említettük a (természetesen vízálló!!) segédeszközöket.

 

Nektek milyen tapasztalatotok van a témában?

 

forrás: lifehacker.com

fotó: pexels.com

Címkék: szex
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/56252/pics/lead_800x600.jpg
szex
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?