hirdetés
Vívó-vb: Siklósi Gergely világbajnok!
A 21 éves magyar párbajtőröző parádésan vívott egész nap, a döntőben az orosz Szergej Bida ellen 13-10-ről állt fel és nyerte meg az aranyérmet a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Blogolj!

5 jel, hogy válságban a kapcsolatod

Minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek, kérdés, hogy ezeket mennyire lehet kezelni. Sokszor az ember utólag okosabb, de ha erre az öt jelre figyelsz, akkor lehet, hogy még időben megtudod mi az igazság, és meg tudjátok menteni a kapcsolatot.

Már kevesebb időt töltötök el együtt szórakozással

Az biztos, hogy sokszor vagytok együtt még mindig, de a kérdés az, hogy az együtt töltött időnek milyen a minősége.  Az, hogy együtt esztek, dolgoztok, vagy épp alszotok csak a rutin része. Fontos, hogy feltunningoljátok ezeket az órákat is, legyetek kreatívak, figyelmesek, csaljatok mosolyt a partneretek arcára. Sokkal meghittebb lesz az így eltöltött idő.

Nem osztjátok meg egymással az érzéseiteket

Eleinte persze sokat beszélgettek, figyeltek egymásra, de egy idő után „elfogy a szufla” és előtérbe kerül a monotonitás. Így van ez az érzelmek, érzések kifejezésével is, és észre sem veszed, már azt sem tudod, hogy a másik mit gondol, mit érez, miért ideges épp. Ebből könnyen következhet a megcsalás, hiszen egyszerűen már nem kötődtök egymáshoz igazán, és míg a férfiak inkább fizikailag keresik máshol a kötődést, addig a nők érzelmileg fognak másfelé nézegetni.

Kevesebbet értek egymáshoz

Nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is eltávolodtok egymástól. Egyértelmű jel, hiszen a fizikai kontaktus (csók, ölelés, stb) az egyik legalapvetőbb szeretetnyelv, és ha ez ritkul, vagy talán teljesen el is tűnik a kapcsolatotokból, akkor bizony gond van.

Partnered szokásai megváltoznak

Ha már jó ideje együtt vagytok, ismered a másikat kívül belül. Tudod még a legapróbb szokásait is, viszont ha szép lassan olyanokat csinál, amik addig rá nem voltak jellemzők, akkor ott valami nagyon nem stimmel. Ez akár lehet egy öltözködési szokás, más zenéket hallgat, frizuraváltás stb, de az biztos, hogy ez azt jelenti, hogy egy olyan emberrel tölt el sok időt, aki erős hatással van rá. Ez pedig nyilvánvalóan te akarsz lenni, de ebben az esetben nem te vagy.

Nem beszélgettek már annyit

Nem érdekli már annyira, hogy mi van veled, inkább csak magáról beszél. Ez az jelenti, hogy a kapcsolatban – amiben elvileg ketten vagytok – már csak magára koncentrál, te legfeljebb csak hallgatóságnak vagy jó, nem különösebben érdekled már. Fontos, hogy a beszélgetések kétoldalúak legyenek, sokat kérdezzetek egymástól, érdeklődjetek, figyeljetek. Különben a szakadék köztetek egyre nagyobb lesz.

Címkék: kapcsolat, szerelem
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/56016/pics/lead_800x600.jpg
kapcsolat,szerelem
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?