Blogolj!

Úriember, vagy sem? Tíz eset, amely segít kideríteni!

Dorogi László

Gyakran ismételgetett tételmondat, hogy a nőket nehezebb megérteni mint az atomfizika törvényszerűségeit. Nos, kedves hölgyeim, ez velünk, pasikkal sincs másként...

Férfi és nő között nincs is olyan nagy különbség - ugye ha a biológiai alapvetésektől eltekintünk -, egyaránt szeretünk füllenteni, kegyes hazugságokkal, konfliktusmentesen megoldani, esetleg elnagyzolni bizonyos dolgokat. Az emberi kapcsolatokat ezek viszik jobb esetben előre, rosszabb esetben futtatják zátonyra.

Ahogy egy női "talán" válasz ezer féle jelentést hordozhat magában egy egyszerű kérdésre, úgy mi, férfiak is egészen ügyesen bújunk ki a határozott válaszok elől kényes kérdésekben. Elnézést kérek uraim, de a tisztánlátás végett le kell rántanom a leplet néhány kegyes hazugságról!

Fotó: lovepanky.com

1. Barátzóna

Szóval lányok, ha hiszitek, ha nem, minden egyes férfi képes nyafizni azért, mert az általa kiszemelt nő beskatulyázza egy olyan dobozba, amiből lehetetlen kitörni. Ezt nevezik barátzónának. De kedves hölgyeim, ne gondoljátok, hogy nekünk nincs egy zónába száműző varázsigénk, amellyel azonnal össze tudunk törni egy-két hősszerelmes női szívet. Az "Aranyos vagy" ugyanis semmi mást nem jelent, csak annyit, hogy cuki vagy, meg minden, de inkább nézlek a hugicámnak, semmint a csajomnak. A hugicámmal pedig nem fekszem le.

2. De azért barátok maradunk, ugye?

Tipikus csajos lepattintós szöveg. Ugyanezt jelenti nálunk férfiaknál a "még szeretnék veled találkozni". Elárulom, ez semmi mást nem jelöl ki, csak és kizárólag a szakításhoz vezető nyílegyenes utat. Az ilyen kapcsolatot pedig semmi értelme erőltetni.

3. Kínos randi

Biztos mindenkinek volt már élete során legalább egy olyan iszonyúan kellemetlen randevúja, amely után szeretett volna jópofival távozni, hogy ne keltse egy bunkó tulok benyomását, de a helyzet ezt teljesen lehetetlenné tette. Ilyenkor húzzuk elő a tarsolyból a jól bevált, "majd hívlak" hókuszpókuszt, amiből nektek már tudnotok kell, soha többé nem láttok minket. El fogunk tűnni a Föld felszínéről IS.

4. A büszke oroszlán

Ha egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy most nem szeretne komoly kapcsolatot és nagyon is jól érzi magát szingliként, az két dolgot jelenthet: vagy tényleg nem akarja elkötelezni magát, mert fél az állandóságtól és szeret lyukturizmust folytatni vagy pedig egyszerűen nem akarja megmondani neki, hogy nem az esete. Az utóbbi a gyakoribb, de az előbbi sem ritka.

5. Egyéjszakás kaland

Felkeltek, jól összegyűrtétek a lepedőt előző éjjel, de mindketten tudjátok, hogy ebben ennyi volt. A férfi elegánsan elköszön tőletek, de persze nem mondja ki a szájával hogy viszlát, ennyi volt, csak annyit vág hozzátok, hogy majd biztos össze fogtok futni valamikor. Valahol. Hát nem fogtok. Kerülni fog, mint Föld a Napot.

Fotó: The Telegraph

6. Időparadoxon

Egy rosszul működő kapcsolatban elég gyorsan fény derül arra, hogy nem fog sokáig tartani. Ilyenkor húzzuk elő a cilinderből, a "nem jött még el a mi időnk" frázist. Ez annyit jelent, hogy nem volt, nincs és nem is lesz boldog közös jövőnk, törődj bele. Lásd még: "Nekem még idő kell ahhoz, hogy komolyabbra fordítsuk a kapcsolatot." Idő az van mint a tenger, de boldogság, na az nem lesz.

7. Elköteleződési probléma

Ezt a problémakört már érintettük a negyedik pontban, ebből is látszik, hogy nem ritka mint a fehér holló. Jól elvagytok, randizgattok, talán le is feküdtetek már egyszer kétszer. Te már-már szerelmes is vagy az Adoniszba, de ő azzal igyekszik falat húzni maga köré, hogy közli veled, nem szeretne beléd szeretni. Ez pontosan azt jelenti, hogy nem tud és nem akar elköteleződni, magyarán egy nő nem fogja kielégíteni sem a lelki, sem a testi vágyait. Az pedig belátható, hogy egy ilyen pasival kár komolyan tervezni.

8. Nem az igazi

A boltban bármikor vehetünk tartós tejet, tartós kenyeret, meg mindenféle sokáig elálló cuccot, de tartós kapcsolatot nem lehet pénzért vásárolni. Éppen ezért ha egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy nem szeretne tartós kapcsolatot, akkor nem kell erőlködni. Ez ugyanis két dolgot jelenthet: tényleg nem szeretné lekötni magát melletted, vagy pedig szeretné lekötni magát valaki más mellett, aki nem te vagy.

9. Féleség

A lehető legalávalóbb módon kifejezett burkolt sértés, amikor azt hallod egy pasitól, hogy te aztán igazán jó feleségalapanyag vagy. Ne izgulj, nem ő akar elvenni, de azért a reggelid nagyon ízlett neki, amit az egyéjszakás kalandotok után nagylelkűen csináltál neki. Jószívű és aranyos vagy (lásd első pont), de a segged azért már túl nagy neki. De más biztos nagyon-nagyon jól fog járni veled.

10. A totális katasztrófa

Őszintén bevallom, a következő mondat még sosem hagyta el a számat, de ennél aljasabb Jolly Joker nem létezik. Elromlott a kapcsolatotok, te még megpróbálsz dolgozni érte, de a pasidnak már semmi kedve, inkább kacsingatna másfelé. Vagy szoknyája alá. Persze azt soha az életben nem fogja bevallani, hogy egy mocsok szemétláda és már valószínűleg meg is csalt, helyette csak ennyit mond: "Jobbat érdemelsz nálam!". Nem is lehet kérdés, hogy útilaput kell kötni a lábára, a lehető leggyorsabban.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/55955/pics/lead_800x600.jpg
férfi,kapcsolat,nő,párkapcsolat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?